Rainbow

Kuinka Rainbow toimii?

Tyypillinen pölynimuri käyttää roskien ja pölyn keräämiseen pölypussia. Pussi toimii oikein vain viisitoista minuuttia käyttöönotostaan. Silloin pöly on peittänyt pölypussin pienet reiät ja ilmavirta on loppunut. Sen jälkeen imuri puhaltaa pölyn takaisin huoneilmaan.

Rainbow E2:n sydän on separaattori, joka tekee pölyn niin raskaaksi, että se voidaan vetää vesiastiaan. Pöly ja lika jäävät vesiastiaan ja vain vesipesty puhdas ilma tulee takaisin huoneilmaan.

Separaattoria pyörittää tietokoneistettu, tehokas ja hiiletön moottori, josta huoneilmaan ei lähde mitään hiilipölyä. Sidottu pöly jää vesiastiaan miltei sataprosenttisesti (99,997%). Rainbow E2:een on lisätty pestävä HEPA-suodatin, joka vie siivouksen uudelle tasolle. Sillä saat täysin puhtaan huoneilman. Siivouksen jälkeen likainen vesi vain heitetään wc-astiaan.

Laitteissa, joissa ei ole poistoilmansuodatinta, puhallettaessa ilmaa vesiastian lävitse astiassa olevat mikrobit voivat aerosolisoitua ja päätyä huoneilmaan, jossa ne voivat aiheuttaa vakaviakin terveyshaittoja. Rainbow on ainoa laite, jossa on pestävä Hepa-poistoilmansuodatin.

Kaksitoiminen moottori mahdollistaa hiljaisen käyntiäänen. Matalampi taso on tarkoitettu ilmanpuhdistukseen, jolloin ääni ei häiritse. Kovimmalla tasolla oikeiden laitteiden kanssa sitä käytetään puhdistukseen ja tietenkin nopeaan ilmanpuhdistukseen.

 

 

Kotiesittely

Voit halutessasi tilata meiltä Rainbow kotiesittelyn. Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika.

Rainbow_systems

 

Tutustu Rainbow tuotteisiin täältä